hvor kjope woodtox

Woodtox er et middel som virker mot mitt, morr, stokkmaur og borebille

I tillegg til å motvirke sopp og råte, undertrykker Woodtox også pågående angrep fra vedkjedelige insekter. I tillegg forhindrer det nye insektangrep. En skadedyrekspert og soppekspert anbefaler det som et alternativ til Mito og Protox.

Produsert i Bergen

Bergensbedriften Rentox utviklet trebehandlingen Woodtox, og med sin kompetanse på hussopp og råteskader skapte de en meget effektiv behandling. Norge har også godkjent det som et middel. borebille middel Det ble offentlig dokumentert at det er effektivt mot treborende insekter, sopp og råte. Norske fond har ikke alle denne godkjenningen.

Forskjellige kannestørrelser

En 1-liters sprayflaske med Woodtox kan kjøpes med håndpumpe.Kanner på 5-liters og 20-liters er også tilgjengelige.

Treimpregneringsmiddel som kan sprøytes på

Når du sprayer Woodtox på tre, trenger du bare bruke enkelt verneutstyr som vernebriller, åndedrettsvern, gummihansker og beskytte huden mot eksponering.

En av Norges fremste eksperter på hussopp anbefalte midlet, i tillegg til å være svært effektivt mot insekter. Nemlig permetrin. Woodtox trenger inn i ubehandlet tre, og derfor kommer Permetrin i kontakt med insekter, larver og egg. Kontaktmordere dreper insekter ved kontakt.
hvor kjope

På grunn av midlets høye sorpsjonshastighet vil det også virke over tid, slik at det stopper nye angrep før de begynner. Den er også svært avvisende for insekter, så de blir ikke værende der du har impregnert Woodtox.

Kan overmales. Overmaling av treverket etter omtrent en time er vanligvis mulig fordi det trekker godt inn i treverket. Treverket vil beskyttes enda mer på denne måten, og insekter inne i treet vil dø, så det vil fortsette å fungere i mange år fremover. I tillegg kan malingen flasse senere.

Hvor får man kjøpt Woodtox?

Mange norske butikker selger Woodtox over disk, men kjøp på nett har best pris. Foreløpig er Skadedyrproffen.no nettbutikk nummer én i Norge på priser.

Related Posts